Wenger: "We moeten nu vooral achterom kijken"

17 april 2016, 21:47

Arsène Wenger beseft dat Arsenal geen enkele rol meer speelt in de titelstrijd van de Premier League. De Londenaren speelden zondag knullig gelijk tegen Crystal Palace (1-1). Arsenal ziet de achtervolgers steeds dichterbij komen.

De laatste maanden is de ploeg van de Franse trainer weggezakt en staat het vierde. Het beschikt over evenveel punten als nummer drie Manchester City, maar het doelsaldo is minder. In januari stonden de Gunners nog bovenaan in Engeland. Sindsdien speelde het zes keer gelijk en verloor het drie wedstrijden. De achterstand op koploper Leicester City is dertien punten.

"Ik ben verantwoordelijk voor het resultaat en ben de eerste persoon die hierover gefrustreerd is", sprak Wenger na afloop van de wedstrijd in de Engelse media. De supporters balen van de huidige prestaties. Zij hadden het gevoel dat juist nu de titel voor het grijpen lag. Manchester United, Chelsea en Liverpool laten het dit seizoen namelijk afweten.

"Op dit moment kan ik alleen maar zeggen dat we aan het eind van het seizoen de balans opmaken. We moeten nu vooral achterom kijken, om ervoor te zorgen dat we in de topvier eindigen. Soms moet je die 1-0 zege over de streep trekken, tegen Crystal Palace was zo'n dag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen