Arsenal laat dure punten liggen tegen Sunderland

Jw
24 april 2016, 16:58

Arsenal heeft in de strijd om plek drie en vier een steekje laten vallen. The Gunners speelden op bezoek bij Sunderland verrassend genoeg gelijk: 0-0. Patrick van Aanholt pakt daardoor een belangrijk punt in de strijd tegen degradatie. De ploeg van trainer Arsene Wenger dreigt de strijd om de Champions League-plekken onbedoeld weer volledig open te gooien.

Arsenal was de bovenliggende partij in de eerste helft, maar wist dat niet om te zetten in een verschil op het scorebord. Sunderland-doelman Vito Mannone hield zijn doel met een paar knappe reddingen schoon. Aan de andere kant was Van Aanholt bijna bij de openingstreffer. De Nederlandse linksback schoot uit een vrije trap kiezelpad op de kruising.

In de tweede helft moest ook Petr Cech zijn kwaliteiten onder de lat laten zien. De Tsjechische routinier redde uitstekend op een volley van Jermain Defoe en een rebound afkomstig van de voeten van Yann M'Vila. Er werd uiteindelijk niet gescoord, waarmee Sunderland tevreden was. De nummer achttien van de Premier League vecht tegen degradatie en elk punt is er op dit moment één voor de club, die aan het begin van dit seizoen nog werd getraind door Dick Advocaat.

Arsenal komt op 64 punten uit 35 wedstrijden, waarmee het plaatsing voor de Champions League (plek drie en vier) nog wel altijd in eigen hand heeft. Manchester United kan de achterstand bij winst op Leicester City (1 mei) echter verkleinen tot twee punten, waardoor de kansen op een goede eindnotering ineens weer zijn gestegen voor Louis van Gaal.

[photo,97429,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen