Keizer: "Het blijft voetbal en daarin is niets onmogelijk"

29 april 2016, 17:34

SC Cambuur-coach Marcel Keizer weet dat het niet gemakkelijk gaat worden om zich met zijn ploeg te handhaven in de Eredivisie, maar blijft positief. Als de Friese club zondag in de voorlaatste speelronde op bezoek bij titelkandidaat PSV verliest, dan degradeert ze uit de Eredivisie.

"De kans dat PSV gaat winnen is natuurlijk groter dan dat wij met de drie punten naar huis gaan. Dat weet en snapt iedereen. Maar alle ogen mogen dan op PSV en Ajax gericht zijn, wij hebben ook nog steeds een belang en dat is die wedstrijd winnen en zo in de race om handhaving blijven. Dat gaat hartstikke lastig worden, maar het blijft voetbal en daarin is niets onmogelijk", aldus Keizer op de clubwebsite.

Keizer is niet bezig met een eventuele straf voor FC Twente van de licentiecommissie, waarvan Cambuur zou kunnen profiteren. "Wij moeten het daar niet over hebben en vooral niet zeuren. We hebben het zelf in sportief opzicht niet goed gedaan, dan moet je nu op de blaren zitten. Het is niet aan ons om er iets over te zeggen, de bal ligt bij de KNVB", besluit Keizer, die tegen PSV niet kan beschikken over Martijn van der Laan (enkel), Rai Vloet (knie) en Jergé Hoefdraad (enkel), achter de naam van Kevin van Veen staat een vraagteken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen