Fenomeen Vardy Speler van het Jaar in Premier League

13 mei 2016, 12:28

Jamie Vardy heeft opnieuw een fraaie bekroning gekregen voor zijn geweldige seizoen. Het goudhaantje van Leicester City is uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premier League. Eerder won de clubtopscorer ook al de persprij voor de beste speler van de Engelse competitie.

Vardy was één van de vijf spelers van Leicester City die genomineerd waren voor de prijs, die in 1995 in het leven werd geroepen. Dat onderstreept hoe ongekend het seizoen van Leicester was. The Foxes kroonden zich op sensationele wijze en zeer onverwacht tot kampioen. Naast het Leicester-kwintet waren drie spelers van Tottenham Hotspur en een speler van West Ham United en Arsenal genomineerd.

De Gouden Schoen kan ook nog in de wacht gesleept worden door Vardy, maar dat wordt wel een lastig verhaal. De spits van Leicester moet dan Harry Kane (Tottenham) en Sergio Agüero (Manchester City) inhalen op de slotronde, als de uitwedstrijd tegen Chelsea op het menu staat. Kane en Agüero hebben 24 doelpunten achter hun naam staan, Vardy volgt met 23.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen