Roda: contract voor onbepaalde tijd voor Rutjes, Ngombo weg

18 mei 2016, 13:56

Nathan Rutjes lijkt nog jaren bij Roda JC Kerkrade te blijven. De 32-jarige middenvelder heeft een contract voor onbepaalde tijd getekend bij de eredivisieclub uit Limburg. Hij start het komende seizoen als selectielid en na een evaluatiemoment zal er vervolgens worden gekeken welke rol de man met de mat gaat vervullen.

Roda JC wil Rutjes na zijn actieve spelerscarrière een rol als trainer en een maatschappelijke functie aanbieden. "Nathan Rutjes past perfect bij de club Roda JC. Met zijn inzet, enorme drive en enthousiasme is hij een voorbeeld voor veel spelers. Het is een type jongen die simpelweg voor de club behouden moet blijven", legt technisch directeur Ton Caanen uit op de clubwebsite. In 2014 werd Rutjes overgenomen van MVV Maastricht. In het verleden speelde hij ook voor Sparta Rotterdam, dat hem opleidde.

Ondertussen heeft Roda JC ook wereldkundig gemaakt dat Maecky Ngombo op zoek gaat naar een nieuwe club. 'De onverantwoord exorbitant hoge eisen van de zijde van Maecky' liggen volgens de Limburgse club aan het stuklopen van de onderhandelingen met het management van de 'supersub', die twee maanden duurden. Ngombo maakte dit seizoen als invaller vier doelpunten in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen