Rutjes maakt zich zorgen om Roda wegens 'charlatan' De La Vega

4 oktober 2019, 20:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De ellende bij Roda JC doet oud-speler Nathan Rutjes veel pijn. De cultheld is woedend op investeerder Mauricio Garcia de la Vega, die door Rutjes een 'charlatan' genoemd wordt. Die uitspraak deed een boze Rutjes vrijdag op Radio 2.

"Ik heb filmpjes van hem gezien, al eerder, waarin hij in dezelfde situatie is gekomen", doelt Rutjes op de beelden van vorige week, toen de Mexicaan het aan de stok kreeg met supporters. De voormalig middenvelder maakt zich zorgen over het voortbestaan van de club, zeker als De la Vega bij Roda betrokken blijft. "Er is een charlatan aan de macht. Zijn vak is bedriegen."

Ook de persconferentie van afgelopen dinsdag, die De la Vega op eigen houtje belegde, zette kwaad bloed bij Rutjes. De geldschieter beweerde dat het leek alsof hij de enige werknemer binnen Roda was die nog arbeid berichtte binnen de club. Dit tot woede van de voormalig middenvelder. "Die mensen die nu niet meer voor hem willen werken hebben voor een loon, waarvoor je nog beter een uitkering kan aanvragen, werkweken van tachtig uur gemaakt. Ze hebben dag en nacht klaargestaan voor die club, en dan durf je dit zo te zeggen."

Lees hier alles rondom de onrust bij Roda JC

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen