Bruma: "Blij dat Lewandowski niet gescoord heeft"

2 juni 2016, 08:18

Door het ontbreken van Arjen Robben, Wesley Sneijder, Daley Blind en Kevin Strootman in de basisopstelling had Jeffrey Bruma de eer om de aanvoerdersband te dragen bij het Nederlands elftal, dat dankzij goals van Vincent Janssen en Georginio Wijnaldum keurig met 1-2 bij Polen wist te winnen.

"Dit is een goede overwinning, ik ben er blij mee", zegt Bruma na afloop voor de camera van Ons Oranje. Het was de eerste keer dat hij de captain van Oranje was. "Natuurlijk voelt dat goed. Ik ben wel wat gewend, maar aanvoerder van Oranje zijn is wel iets nieuws voor mij. Aanvoerder mag zijn van het Nederlands elftal, daar ben ik wel trots op. Dat is iets heel moois. Ik vervul die rol graag", aldus de PSV-verdediger.

Ondanks de contrasten op het veld had Bruma het naar zijn zin in Gdansk. "Wij bouwen aan iets nieuws, zij gaan naar het EK. Maar het was een goede wedstrijd", stelt de aanvoerder, die een paar keer belangrijk was met een tackle. "Daar doe je het natuurlijk voor als verdediger. Die ballen kunnen honderd procent kansen worden voor hun. Als je die kan voorkomen, dan doe je het goed. Dat was tegen Polen een paar keer het geval. Ik ben wel wel blij mee dat Robert Lewandowksi niet gescoord heeft", knipoogt Bruma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen