ADO-coach Fraser stoort zich: "Wil hij nou van me af?"

9 juni 2016, 08:16

Henk Fraser kan rekenen op de interesse van Vitesse en in het kader hiervan liet ADO Den Haag-directeur Mattijs Manders meteen weten dat de trainer vrij is om het gesprek aan te gaan met de club uit Arnhem. Daar keek de huidige trainer van ADO, die snel duidelijkheid over zijn toekomst wil, toch wat raar van op.

Vanaf zijn vakantieadres in Suriname hoorde Fraser dat Manders zei dat de coach groen licht krijgt om met Vitesse te praten. "En dat heeft me toen gestoord. Al relativeer je daarna snel. Wil hij nou van me af óf gunt hij me oprecht zo'n stap? Dat wil ik hem graag zelf vragen", laat Fraser optekenen in De Telegraaf.

Fraser krijgt heel wat te verwerken bij ADO, waar het al een jaar lang meer over het Chinese geld gaat dan over de sportieve prestaties. Bovendien werden technisch manager John Metgod en keeperstrainer Arno van Zwam weggestuurd ("Ook daar hoop ik duidelijkheid over te krijgen"). Hoe lang houdt de keuzeheer dit nog vol? "Dat is een voordeel als je uit Suriname komt: je bent altijd chill", reageert Fraser op deze vraag.

Naast Fraser is ook Schreuder in beeld als nieuwe coach voor Vitesse, waar Rob Maas vertrokken is. De asisstent-coach van 1899 Hoffenheim heeft woensdag al uitvoerig gesproken met de clubleiding van de Arnhemmers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen