NEC over Owusu-Abeyie: "Dat is echt enorme onzin"

23 juli 2016, 13:16

Vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat Quincy Owusu-Abeyie en NEC geen akkoord konden bereiken, maar dit is volgens de club 'enorme onzin'. De buitenspeler, die al enige tijd meetraint in Nijmegen, is nog altijd in beeld als versterking voor de voorhoede.

"De gesprekken lopen nog. Ik lees hier en daar dat zijn eisen op financieel vlak te hoog zouden zijn, maar dat is echt enorme onzin. Zijn eisen zijn absoluut niet hoog en Quincy is heel genegen om bij ons te komen spelen", legt technisch manager Danny Hoekman uit aan VI.

De club is bovendien naarstig op zoek naar een linksback. Xavi Quintillà, een negentienjarige verdediger die weg mag bij FC Barcelona, is voor die positie in beeld. "Hij heeft een goede indruk achtergelaten toen hij op proef was en we zijn met hem in gesprek. We willen hem graag behouden, maar hij is niet iemand die direct voor de basis gehaald wordt. Daar is hij nog wat te jong voor. Lucas Woudenberg? We houden zijn situatie natuurlijk nauwlettend in de gaten bij Feyenoord. Hij heeft het bij ons op huurbasis heel goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen