Janssen kan Spurs-debuut niet opluisteren met goal

26 juli 2016, 14:05

Vincent Janssen heeft dinsdagmiddag zijn eerste wedstrijd in dienst van Tottenham Hotspur gespeeld, maar een overwinning heeft hij niet kunnen vieren. Met zijn Londense werkgever ging hij tijdens de oefentrip in Australië met 2-1 onderuit tegen Juventus.

Janssen stond samen met doelman Michel Vorm in de basis bij Tottenham en zag Juventus na vijf minuten al op voorsprong komen. Na slordig balverlies op het middenveld bij The Spurs brak Roberto Pereyra namens de Turijnse club door, om Paulo Dybala te bedienen. Het goudhaantje van Juve opende vervolgens de score. Al snel kwamen de Italianen op 2-0. Een corner werd niet goed weggewerkt, de bal werd opnieuw ingebracht en Mehdi Benatia knikte de bal in kruising. De verdediger werd de zomer overgenomen van Bayern München.

Vorm keepte de hele wedstrijd, maar Janssen werd na 63 minuten spelen naar de kant gehaald door manager Mauricio Pochettino. De oud-spits van AZ stond zodoende niet meer op het veld toen Erik Lamela na een prima dribbel voor de aansluitingstreffer zorgde: 2-1. Verder dan dat kwam Tottenham echter niet in Australië.