Higuaín slaat terug naar Napoli-preses De Laurentiis

28 juli 2016, 17:09

Aurelio De Laurentiis maakte er deze week geen geheim van dat hij Gonzalo Higuaín door zijn transfer naar Juventus een 'ondankbare verrader' vindt en de voorzitter van Napoli heeft nu een reactie gekregen van de Argentijnse spits.

Higuaín is officieel gepresenteerd bij Juventus, dat maar liefst 90 miljoen euro voor hem aan Napoli betaalt. Dit dus tot afgrijzen van De Laurentiis. "Mijn verstandhouding met hem was nooit goed, omdat hij een andere manier van denken heeft", aldus de 28-jarige Argentijnse international. "Mijn keuze om te vertrekken kwam deels door hem, aangezien hij mij gepusht heeft om dit te doen. Het probleem was mijn relatie met hem. Ik wilde geen minuut meer met hem doorbrengen. Ik ben iedereen bij Napoli dankbaar, maar hem niet."

De spits, die afgelopen seizoen 36 doelpunten maakte in de Serie A, is blij met het openslaan van het Juve-hoofdstuk in zijn carrière. "Ik ben zeer blij en dankbaar vanwege het feit dat Juventus er zo veel aan gedaan heeft om mij los te weken. Juventus is een invloedrijke en belangrijke club en heeft een geweldig team met een winnaarsmentaliteit. Nu is het aan mij om mijn waarde aan te tonen."

Higuaín krijgt veel kritiek van de supporters van Napoli door zijn gewaagde overstap naar de concurrent. "Maar in het leven moet je soms ook aan jezelf denken. Dat heb ik met deze transfer gedaan. Natuurlijk was het niet makkelijk. Ik heb er lang over gesproken met mijn vrienden en familie. Uiteindelijk gaf de Juventus-mentaliteit de doorslag. Die is zeer belangrijk voor een speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen