NAC begint uitstekend: "Genot om de ploeg te leiden"

6 augustus 2016, 11:51

Rond de klok van tien uur waren er vrijdagavond veel lachende gezichten te zien in het Rat Verlegh Stadion. NAC Breda won in de eerste speelronde van de Jupiler League met 4-1 van Jong FC Utrecht en deed dat bovendien met prima spel en mooie goals. Coach Marinus Dijkhuizen is zeer content.

NAC kende nog wat opstartproblemen in de wedstrijd, maar groeide in het duel. "Iedereen was nieuwsgierig naar dit NAC, ik ook. We speelden een matig eerste kwartier, leken wat plankenkoorts te hebben", zegt Dijkhuizen, die veel nieuwe spelers liet debuteren, op de clubsite. "De eerste keer in dit stadion is mooi, maar apart. Daarna was het beter en maakten we een goede 1-0 uit een standaardsituatie. Het is in die situatie belangrijk om jezelf te belonen. Na rust viel een hele mooie 2-0 van Cyriel Dessers, na een geweldige pass van Robbie Haemhouts."

Jong Utrecht kwam nog wel terug tot 2-1. "Daarna hebben we er een mooie avond van gemaakt. De ploeg heeft de taken goed uitgevoerd. Prachtig dat een debuterende Bodi Brusselers dan scoort, een jongen uit de eigen jeugdopleiding. Het is een genot om deze ploeg te leiden. Ik heb genoten van deze avond en hoop dat de derde helft net zo mooi wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen