Jong Ajax speelt met Almere City, NAC Breda aan kop

12 augustus 2016, 22:02

Jong Ajax had het vrijdagavond behoorlijk op de heupen tegen Almere City. Voornamelijk spits Richairo Zivkovic liet zich op een positieve wijze zien tijdens de 1-4 overwinning. NAC Breda gaat na twee speelronden op doelsaldo aan kop in de Jupiler League. NAC was met 1-2 te sterk voor Achilles'29.

Zivkovic zette zijn ploeg na een half uur spelen op voorsprong. Doormiddel van een fraaie pass van Abdelhak Nouri werd hij goed vrijgezet voor de keeper. Bij de 2-0 deed Zivkovic het voornamelijk op eigen kracht. Vanaf de rechterkant kwam hij het strafschopgebied in en vanuit een onmogelijke hoek liet Zivkovic de bal als een kanonskogel tegen het net slaan.

In de tweede helft breidden Vaclav Cerny en Zivkovic de voorsprong uit naar 0-4, waardoor Zivkovic de wedstrijdbal mee naar huis mocht nemen. Gaston Salasiwa deed nog wat terug voor Almere, maar dat maakte de nederlaag niet minder pijnlijk voor de ploeg uit Almere.

NAC aan kop

NAC Breda staat op dit moment al waar het aan het einde van de rit wil staan: bovenaan. Een kleine overwinning op Achilles'29 (1-2) was daar voldoende voor. NAC was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar verzuimde de kansen om te zetten in een ruime voorsprong. Zo stopte de doelman van Achilles een strafschop.

Ashley Smith-Brown en Cyriel Dessers zorgden voor een 0-2 voorsprong, waarna Boy van de Beek vlak voor tijd de eindstand op 1-2 bepaalde in het voordeel van de gasten. NAC en VVV-Venlo hebben allebei zes punten, maar NAC heeft het beste doelsaldo.

Overige uitslagen:

SC Cambuur – Jong PSV 1-1

FC Den Bosch – De Graafschap 2-1

FC Eindhoven – FC Volendam 0-1

FC Emmen – RKC Waalwijk 1-0

MVV Maastricht – VVV-Venlo 1-2

FC Oss – Helmond Sport 3-1

SC Telstar – Fortuna Sittard 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen