Hyballa en De Koning kunnen wel leven met gelijkspel

14 augustus 2016, 17:23

Wie zondagmiddag op de tribunes van de Adelaarshorst heeft gezeten, zal genoten hebben van het duel tussen Go Ahead Eagles en NEC. De ploegen uit Deventer en Nijmegen maakten er een vermakelijk potje van. Na negentig minuten stond er uiteindelijk een 2-2 eindstand op de borden en daar kunnen beide coaches wel mee leven.

NEC-trainer Peter Hyballa kon wel genieten op de bank. "De complimenten aan de sfeer en het publiek hier. Het was mooi om in zo'n ambiance te spelen", sprak de Duitser volgens het Twitteraccount van NEC op de persconferentie. "Het was een spektakelwedstrijd. We nemen een punt mee, al had het allebei de kanten op kunnen vallen. Wat we doen op de trainingen zie ik met regelmaat terug. Dat is veelbelovend voor wat nog komen gaat", stelde Hyballa, die na twee duels op twee punten staat met NEC. Vorige week werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen PEC Zwolle.

Hans de Koning, de oefenmeester van de Eagles, is ook wel tevreden met het resultaat. Al stond Go Ahead wel met 2-1 voor. "Daarna zag je dat de spelers van NEC wat meer balvast zijn dan wij. In de counters te gretig waren we te gretig en NEC maakte het mooi af. Randy Wolters had de winnende nog op de slof, maar hij maakt hem niet. 2-2 is ook prima", vindt De Koning, die vorige week met zijn ploeg met 3-0 ten onder ging bij ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen