Ajax-opponent Celta de Vigo haalt aanvaller Rossi

28 augustus 2016, 09:56

Ajax krijgt in de groepsfase van de Europa League te maken met Giuseppe Rossi. Celta de Vigo, één van de tegenstanders van de Amsterdamse club in het Europese toernooi, neemt de 29-jarige Italiaanse aanvaller over van Fiorentina.

Rossi kwam in januari 2013, terwijl hij herstellende was van een zware knieblessure, voor 10 miljoen euro van Villarreal naar Fiorentina. In de eerste helft van het seizoen 2013/2014 scoorde hij, nadat hij hersteld was, veertien keer voor de Toscaanse club en was zodoende de aanvoerder van de topscorerslijst in de Serie A. In januari 2014 sloeg echter het noodlot weer toe voor Rossi: in de uitwedstrijd tegen Livorno raakte hij opnieuw zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Rossi stond ruim anderhalf jaar aan de kant en wist daarna geen vaste basisplek meer af te dwingen bij Fiorentina. De Italiaan speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Levante, waarvoor hij in zeventien La Liga-duels zes keer scoorde. Rossi, die een aflopend contract heeft bij Fiorentina, zou op huurbasis aan de slag gaan bij Celta de Vigo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen