Groep A: PSG en Arsenal spelen gelijk in kraker

13 september 2016, 23:41

In Groep A van de Champions League stond er op de eerste speeldag meteen een heerlijke affiche op het programma. In Parijs namen Paris Saint-Germain en Arsenal het tegen elkaar op in die wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het andere duel in de poule, die tussen FC Basel en Ludogorets, had dezelfde eindstand.

PSG begon dinsdag geweldig aan de wedstrijd tegen Arsenal. Al na 44 seconden was het raak, toen Edinson Cavani een scherp aangesneden vrije trap keurig in de lange hoek kopte. De bezoekers, met David Ospina in het doel, waren zichtbaar aangeslagen na de vroege tegenslag. In de hele eerste helft was het PSG dat de klok sloeg en Arsenal dat achter de feiten aanliep. Pas in de tweede helft deed Arsenal meer van zich spreken en dat leidde tot de gelijkmaker in de 77ste minuut. Alexis Sánchez knalde in de zestienmeter hard raak en hielp zijn ploeg daarmee aan een punt. Overigens kregen zowel Olivier Giroud (Arsenal) als Marco Verratti (PSG) in de slotfase een rode kaart na een opstootje.

FC Basel en Ludogorets hielden elkaar dinsdag ook in evenwicht. Jonathan Cafu bracht de Bulgaren kort voor rust op voorsprong, maar Renato Steffen bepaalde de eindstand in de tweede helft op 1-1. Virgil Misidjan maakte bij Ludogorets de negentig minuten vol, terwijl Jody Lukoki niet in actie kwam. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen