Guardiola: "Wat ze doen, verdient een staande ovatie"

15 september 2016, 00:01

Manchester City heeft dit seizoen tot dusver nog al haar officiële wedstrijden gewonnen. De Engelse topclub gaf de fraaie 1-2 derbyzege op aartsrivaal Manchester United een goed gevolg, door de Champions League-thuiswedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach met 4-0 te winnen.

Manager Pep Guardiola is zeer te spreken over zijn ploeg, na alweer de zevende zege op rij in officiële wedstrijden. "Wat de spelers vanaf het begin van het seizoen aan het doen, zowel uit als thuis, verdient een staande ovatie. Hopelijk kunnen we ook tegen FC Barcelona en Celtic vlammen", aldus Guardiola, die Barça dinsdag met 7-0 van Celtic zag winnen. Man City-Gladbach werd toen wegens hevige regenval met een dag uitgesteld door scheidsrechter Björn Kuipers.

"We moeten momenteel met onze fans genieten van het voetbal", vervolgt Guardiola. "Dit was tot dusver de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, gezien de tegenstander en de druk. We hebben het echt goed gedaan. We hebben een hoog niveau gehaald. Dat is knap, aangezien de coach van Gladbach mij altijd problemen bezorgde toen ik nog bij Bayern München zat. Ik ben hier echt heel blij mee."

Sergio Agüero maakte indruk met een hattrick tegen Gladbach. "Hij gaat er nog veel meer maken", voorspelt Guardiola.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen