Beloftenteams imponeren in Jupiler League: "Genieten"

27 september 2016, 14:10

De afgelopen seizoenen speelden de beloftenteams een redelijk anonieme rol in de Jupiler League, maar dat is dit seizoen tot nu toe anders. Na acht speelronden staat Jong PSV eerste en bezet Jong Ajax de derde positie. De Amsterdammers wonnen maandagavond met 7-0 van FC Oss, tot vreugde van coach Marcel Keizer.

"Het was genieten", blikt coach Marcel Keizer terug op de clubsite. "Al kijk je er vanaf de bank iets anders naar dan vanaf de tribune. Maar ik zag dat de jongens echt plezier hadden, ze bleven doorgaan. We hebben zeven keer gescoord, en door onze speelstijl geven we wel eens een kans weg. Als ik dan toch een leermoment moet noemen, is dat het. Door het vooruit dekken is het inherent dat zoiets gebeurt. Maar met 7-0 hebben ze het prima gedaan, en het publiek heeft genoten."

Het is niet voor het eerst dit seizoen dat de beloften van Ajax indruk maken. Eerder dit voetbaljaar werd er al met 7-1 gewonnen van Achilles '29, terwijl ook FC Den Bosch een pak slaag kreeg van Jong Ajax: 5-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen