Strafschop Janssen niet genoeg voor Tottenham Hotspur

25 oktober 2016, 23:37

Tottenham Hotspur is dinsdagavond in de League Cup uitgeschakeld door Liverpool: 2-1. Een benutte strafschop van Vincent Janssen hielp niet voor de Londenaren. Liverpool is dankzij de overwinning door naar de kwartfinale van het bekertoernooi.

Liverpool was ruimschoots de betere van de twee in het onderlinge duel. Voornamelijk Daniel Sturridge liet zien in vorm te verkeren. Na negen minuten prikte hij van dichtbij al het openingsdoelpunt binnen. In het restant van de wedstrijd bleef hij het doel van Michel Vorm bestoken met gevaarlijke pogingen. Vorm liet echter zien een uitstekende back-up te zijn van eerste doelman Hugo Lloris.

In de tweede helft wist Sturridge voor de tweede keer tot scoren te komen, waardoor de zege binnen leek voor de thuisploeg. Een kwartier voor tijd kwam Tottenham terug in de wedstrijd door een benutte strafschop van Janssen, die een basisplaats had. Een slotoffensief van de bezoekers mocht echter niet baten.

Arsenal

Ook Arsenal is door naar de kwartfinale. Trainer Arsène Wenger gaf enkele talenten de kans om zich te laten zien tegen het Reading van trainer Jaap Stam. Alex Oxlade-Chamberlain was de gevierde man aan de kant van de gedeeld koploper van de Premier League. Hij scoorde beide doelpunten tijdens de 2-0 overwinning op Reading.

Overige uitslagen League Cup

Bristol City – Hull City 1-2

Newcastle United – Preston 6-0

Leeds - Norwich City 3-2 (winst na verlenging)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen