Giroud mikt na gouden invalbeurt op eerste basisplek

1 november 2016, 16:39

Het was ongelofelijk, maar waar. Olivier Giroud kwam afgelopen zaterdag in de met 1-4 gewonnen Premier League-wedstrijd tegen Sunderland als invaller binnen de lijnen bij Arsenal en had na zijn eerste twee (!) balcontacten al net zo vaak gescoord. De Fransman hoopt dat het in een basisplaats resulteert in het Champions League-duel met Ludogorets van vanavond (dinsdag) in Bulgarije.

Giroud stond dit seizoen nog niet één keer in de basis bij Arsenal, omdat hij geplaagd werd door een teen blessure. Ondertussen zag hij zijn concurrent Alexis Sánchez zeven doelpunten maken in negen wedstrijden. "Bij elke grote club lopen goede spitsen rond, met verschillende kwaliteiten. We kunnen samen spelen, maar ook als enige spits", zegt Giroud op het digitale thuis van zijn club over de concurrentiestrijd met de andere aanvallers.

"Het team heeft het vanaf de start van het seizoen goed gedaan, maar ik hoop dat ik er dankzij hard werk weer in zal komen te staan", stelt Giroud. "Maar het belangrijkste is dat we onze wedstrijden winnen, dat maakt me blij. We hebben een zeer goed team en ik vraag niet te veel van mezelf. Ik focus me gewoon op de teamprestaties. Ik moet ritme opdoen en laten zien dat ik goed in vorm ben. Dat heb ik tegen Sunderland ook geprobeerd. Gelukkig stond ik twee keer op de goede plek. Ik voel me lekker", besluit de international van Frankrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen