Mertesacker wil ondanks rol nieuw Arsenal-contract

1 november 2016, 16:20

Door de komst van Shkodran Mustafi komt Per Mertesacker dit seizoen niet meer aan spelen toe bij Arsenal, de Duitser maakt tot dusver nog niet één speelminuut. Desondanks zinspeelt de centrumverdediger op een nieuwe verbintenis in het Emirates Stadium.

De verdediger is inmiddels 32 en beschikt over een aflopend contract. "Mijn prioriteit is om hier een nieuw contract te krijgen", zegt de ervaren international tegen Spox. "Ik ben dan ook alleen met deze club bezig. Als er geruchten zijn over een transfer, dan zijn die niet waar. Ik houd me er ook niet mee bezig."

Zonder Mertesacker vergaat het Arsenal dit seizoen uitstekend, de ploeg staat gedeeld bovenaan in de competitie en stevent af op overwintering in de Champions League. "De ploeg is volwassener dan de laatste jaren", vindt de verdediger. "Het is bijzonder spannend in de top van de Premier League, dat zie je nergens anders. De fans willen uiteraard dat we de titel winnen, maar dat is hier moeilijker dan in welke andere competitie dan ook", zegt de Duitser, die in 2011 overkwam van Werder Bremen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen