Kane bezorgt Tottenham bij rentree punt tegen Arsenal

6 november 2016, 15:31

Harry Kane was bij zijn rentree voor Tottenham Hotspur direct trefzeker. De aanvaller zorgde vanaf elf meter voor de gelijkmaker op bezoek bij Arsenal. Het betekende voor de ploeg de zevende wedstrijd op rij zonder overwinning in de Premier League.

Voor de wedstrijd met Arsenal gooide Spurs-manager Mauricio Pochettino zijn systeem om en ging voor drie verdedigers. Drie minuten voor rust kwam Tottenham echter op achterstand te staan toen Kevin Wimmer een vrije trap van Mesut Özil in eigen doel kopte. 

Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van de voorsprong, want zes minuten na rust kreeg Tottenham een strafschop toegewezen na een overtreding van Laurent Koscielny op Moussa Dembélé. Kane, die na enkele weken afwezigheid vanwege een enkelblessure zijn rentree maakte, faalde niet vanaf elf meter.

Tottenham leek meer vertrouwen te hebben gekregen na het doelpunt en er volgde een sterke fase van de bezoekers. Onder anderen Christian Eriksen kreeg nog een goede kans op de 1-2. Een kwartier voor tijd kwam Vincent Janssen binnen de lijnen voor Kane, maar ook hij kon zijn ploeg niet de overwinning bezorgen.

Door het gelijkspel laat Arsenal de kans liggen om Chelsea voorbij te gaan op de ranglijst. Tottenham blijft steken op de vijfde plaats met 21 punten uit elf duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen