Van de Looi: "Het voelt niet echt als een overwinning"

19 november 2016, 23:26

Na de overwinning bij Ajax aan het begin van dit seizoen maakte Willem II zaterdag opnieuw een titelkandidaat punten afhandig. De Tilburgers hielden in het eigen Koning Willem II Stadion landskampioen PSV op een 0-0 gelijkspel.

"Het voelt niet echt als een overwinning. Natuurlijk ben ik blij met een punt tegen de kampioen. Maar je weet ook dat je, in onze positie, niet veel opschiet met een gelijkspel", aldus Willem II-trainer Erwin van de Looi tegen de NOS. "Ik heb wel een goed gevoel overgehouden aan onze teamprestatie. We hebben laten zien dat we het op onze eigen manier kunnen doen. We hebben steeds geprobeerd hoog druk te zetten, al is dat niet altijd gelukt."

Van de Looi zag Willem II amper in gevaar komen. "We hebben volgens mij één grote kans tegen gehad, een kopbal van Luuk de Jong. Voor de rest hebben we het punt niet voor de poorten van de hel weg moeten slepen. Sterker nog, voor rust hadden we met een beetje geluk een goal kunnen maken en hadden we misschien nog een penalty moeten hebben. Het gelijkspel is wel terecht", besluit Van de Looi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen