Arsenal toch groepswinnaar: "Een mooie avond voor ons"

7 december 2016, 09:17

De kaarten leken al geschud in Groep A van de Champions League, maar toch vond er dinsdagavond op de slotspeelronde een wisseling van de wacht plaats. Omdat Arsenal met 1-4 bij FC Basel won en Paris Saint-Germain struikelde over Ludogorets (2-2), zijn de Londenaren toch groepswinnaar geworden. Dat doet Arsene Wenger deugd.

Vanwege de eerste plaats loot Arsenal nu een nummer twee uit een andere groep. "Het kan nog altijd een lastige loting worden, maar we zullen ons nu minder schuldig voelen dan voorheen omdat we nu eerste zijn geworden. We wilden graag eerste worden, ook omdat je dan de tweede wedstrijd thuis speelt in de volgende ronde", aldus de coach op de clubsite. "Ik ben blij met ons spel tegen Basel. Natuurlijk hebben we geluk dat PSG niet won, maar het is voor ons wel een mooie avond geworden."

Lucas Pérez was de gevierde man bij Arsenal, aangezien de Spanjaard drie doelpunten voor zijn rekening nam. "De eerste twee goals waren intikkers, maar als het team mooie kansen creëert moet je ze wel benutten. Hij heeft meer dan twintig goals gemaakt in de Spaanse competitie, dus het is een goede afmaker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen