Van der Gaag: "Hebt niets aan alleen maar complimenten"

18 december 2016, 15:46

Excelsior gaf tegen NEC twee keer een voorsprong uit handen, maar desondanks was Mitchell van der Gaag niet alleen maar ontevreden. De trainer stelde dat zijn ploeg prima heeft gespeeld, maar wil goed spel na de winterstop graag in winst zien uitmonden.

"Ik heb zeker aan het begin een heel goed Excelsior gezien. We hebben de verdediging van NEC onder druk gezet, hadden goede aanvallen en van daaruit maakten we ook een prima goal", begint Van der Gaag tegenover FOX Sports. "NEC heeft voetballend eigenlijk geen kans gekregen, maar op puur doorzettingsvermogen en wilskracht maken ze toch die gelijkmaker."

Excelsior kreeg in de eerste seizoenshelft al een paar keer een treffer tegen kort na rust, maar was nu zelf trefzeker. "Dat is ook wel eens lekker. En dan kruipt er iets in die ploeg van 'we moeten die voorsprong nu gaan verdedigen'. En dat terwijl we weten dat dat hem niet gaat worden. Maar ik heb de spelers gevraag alles te geven en dat heb ik ook gezien. De amusementswaarde lag hoog, maar je moet jezelf wel gaan belonen. Het is leuk dat we complimenten krijgen, maar daar heb je niets aan", aldus Van der Gaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen