Vrede tussen Vreven en Oosterwijk, Ndefe verlengt bij RKC

7 februari 2017, 16:37

De vrede tussen NAC-trainer Stijn Vreven en de sinds een week van FC Twente gehuurde Jari Oosterwijk is wedergekeerd. De spits mocht maandagavond nog op de tribune plaatsnemen, omdat de coach ontevreden was over zijn mentaliteit nadat hij niet in de basis mocht beginnen.

Tegenover Omroep Brabant laat de club uit Breda weten dat er dinsdagochtend een goed gesprek is geweest tussen beiden. Vreven hekelde maandag nog de instelling van Oosterwijk. "Bij NAC is een wij-gevoel. Hij mag best vinden dat hij in de basis hoort, maar je moet wel de normen en waarden in het vaandel houden."

RKC Waalwijk legt middenvelder Ndefe tot 2019 vast

Bij RKC Waalwijk is men zeer te spreken over de ontwikkeling van Gigli Ndefe. Het aflopende contract van de middenvelder is daarom ook opengebroken tot en met de zomer van 2019. "We hadden in zijn contract al de optie om te verlengen tot 2018, maar we wilden zijn groei graag meer belonen", zegt algemeen directeur Remco Oversier op de website van de Waalwijkers.

De 22-jarige Nederlandse-Angolees is blij met zijn nieuwe verbintenis bij de club waarvoor hij tot dusver 59 officiële duels speelde. "Ik ben heel blij met het vertrouwen van RKC. Het bevalt me hartstikke goed in Waalwijk en ik wil me hier graag door ontwikkelen." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen