Feyenoord City dichterbij: "Meer financiële zekerheden"

29 maart 2017, 22:37

Het lijkt steeds zekerder dat het plan voor Feyenoord City groen licht gaat krijgen. Woensdag sprak de gemeenteraad opnieuw over de realisering van een nieuwe Kuip en het gebied eromheen. Over een paar weken valt de definitieve beslissing.

De gemeente wil ongeveer 135 miljoen euro uittrekken voor het project en in het nieuwe stadion moet ongeveer plaats zijn voor 63.000 supporters. VVD-raadslid Jan-Willem Verheij is positief over de ontwikkelingen van de laatste weken. "Wat de financiën betreft liggen er nu een aantal zekerheden die er een paar weken geleden nog niet lagen. Dus dat gaat de goede kant op", citeert RTV Rijnmond hem.

De bereikbaarheid van het stadion is nog wel een vraagstuk. De 63.000 supporters moeten namelijk bij het stadion kunnen komen zonder dat de stad verstopt raakt. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan oplossingen. Frank Keizer, projectleider van Feyenoord City, heeft er vertrouwen in. "We gaan nu hard aan het werk om alles op tijd aan te leveren en dan hoop ik dat er 20 april een positieve uitslag volgt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen