Pochettino: "Ongelooflijk, dit is een heel goede prestatie"

27 april 2017, 08:18

Mauricio Pochettino, de manager van Tottenham Hotspur, is een gelukkig man. De Londense club verkleinde woensdag de achterstand op koploper Chelsea weer tot vier punten door de uitwedstrijd tegen Crystal Palace met 0-1 te winnen. Oud-Ajacied Christian Eriksen maakte twaalf minuten voor tijd het verschil op Selhurst Park.

"Het was ongelooflijk. Dit is een heel goede prestatie", jubelt Pochettino bij de BBC. "In de tweede helft hebben we veel beter gespeeld dan voor rust. In de eerste helft was het moeilijk voor ons om de bal rond te laten gaan en de ruimtes te vinden, maar in de pauze hebben we de tactiek veranderd en daardoor werd het vloeiender. We begonnen de ruimtes te vinden en zetten steeds hoger druk."

"Het was fijn om de drie punten te pakken en overeind te blijven in de titelrace. De uitdaging blijft bestaan", vervolgt Pochettino. Komend weekend speelt Tottenham thuis tegen aartsrivaal Arsenal. "Het is altijd beter om te winnen, maar het klopt dat de wedstrijd tegen Arsenal een grote derby is, misschien wel de laatste op White Hart Lane. Ik verwacht dat het een opwindende wedstrijd wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen