SIGNAL IDUNA PARK Dortmund, Duitsland

Live verslag Dortmund - Mainz 05

DOELPUNT DORTMUND!

• 68'
      Doelpunt! Borussia Dortmund 1, FSV Mainz 05 2. Schot met rechts van Raphaël Guerreiro (Borussia Dortmund) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Gio Reyna.
  • 66'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Gio Reyna.
  • 65'
       Wissel bij FSV Mainz 05. Marcus Ingvartsen komt in het veld voor Lee Jae-Sung.
  • 64'
    Leandro Barreiro (FSV Mainz 05) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 64'
    Overtreding van Sébastien Haller (Borussia Dortmund).
  • 63'
    Doelpoging van Gio Reyna (Borussia Dortmund)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mats Hummels met een kopbal.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Emre Can uit een corner.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Emre Can (Borussia Dortmund) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Raphaël Guerreiro met een voorzet uit een corner.
  • 63'
    Corner voor Borussia Dortmund. De bal gaat via Stefan Bell over de achterlijn.
  • 62'
       Wissel bij Borussia Dortmund. Gio Reyna komt in het veld voor Donyell Malen.
  • 61'
       Wissel bij Borussia Dortmund. Julien Duranville komt in het veld voor Julian Brandt.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Donyell Malen (Borussia Dortmund) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Emre Can.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Emre Can (Borussia Dortmund) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sébastien Haller (Borussia Dortmund) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Youssoufa Moukoko met een voorzet.
  • 57'
    Corner voor Borussia Dortmund. De bal gaat via Leandro Barreiro over de achterlijn.
  • 56'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met rechts van Karim Onisiwo (FSV Mainz 05) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied. Op aangeven van Anton Stach.
  • 52'
    Schot met rechts van Julian Brandt (Borussia Dortmund) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Raphaël Guerreiro.
  • 51'
    Overtreding van Leandro Barreiro (FSV Mainz 05).
  • 51'
    Julian Brandt (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 48'
    Overtreding van Aarón Martín (FSV Mainz 05).
  • 48'
    Donyell Malen (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 47'
    Schot met links van Lee Jae-Sung (FSV Mainz 05) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Karim Onisiwo.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lee Jae-Sung (FSV Mainz 05) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Karim Onisiwo met een voorzet.
  • 45'
      Tweede helft begint Borussia Dortmund 0, FSV Mainz 05 2.
  • 45'
       Wissel bij Borussia Dortmund. Youssoufa Moukoko komt in het veld voor Marius Wolf.
  • R
    Halverwege is de situatie rampzalig: het staat zelf met 0-2 achter, terwijl Bayern München met 0-1 voor staat bij FC Köln. Virtueel is BVB géén kampioen...

DOELPUNT MAINZ 05!

• 23'
      Doelpunt! Borussia Dortmund 0, FSV Mainz 05 2. Kopbal van Karim Onisiwo (FSV Mainz 05) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Lee Jae-Sung met een voorzet.
  • 20'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Raphaël Guerreiro (Borussia Dortmund) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Julian Ryerson met een voorzet.
  • PENALTY GEMIST!

• 18'
    Penalty wordt gered! Sébastien Haller (Borussia Dortmund) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in het midden van het doel.
  • 17'
  • 17'
    Beslissing VAR: penalty Borussia Dortmund.
  • 16'
    Dominik Kohr (FSV Mainz 05) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 16'
    Overtreding van Emre Can (Borussia Dortmund).
  • 16'
    Strafschop veroorzaakt door Dominik Kohr (FSV Mainz 05) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 16'
    Strafschop Borussia Dortmund. Raphaël Guerreiro lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.