Wedstrijd afgelopen, Liverpool 7, Manchester United 0.

• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, Liverpool 7, Manchester United 0.
  • 90' +3
  • 90' +2
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Diogo Jota (Liverpool).
  • 90'
    Overtreding van Trent Alexander-Arnold (Liverpool).
  • 90'
    Alejandro Garnacho (Manchester United) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 90'
    Overtreding van Roberto Firmino (Liverpool).
  • 90'
    Marcel Sabitzer (Manchester United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 89'
  • 88'
    Wedstrijd onderbroken (Liverpool).
  • 88'
    Wedstrijd onderbroken (Manchester United).

DOELPUNT LIVERPOOL!

• 49'
      Doelpunt! Liverpool 3, Manchester United 0. Schot met rechts van Cody Gakpo (Liverpool) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Mohamed Salah na een snelle counter.
  • 48'
    Fred (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Overtreding van Jordan Henderson (Liverpool).
  • 48'
    Schot met links van Antony (Manchester United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Fred.