The Mirror onthult 'masterplan' van Erik ten Hag na afgang op Anfield

8 maart 2023, 16:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft de spelers van Manchester United daags na de pijnlijke 7-0 nederlaag tegen Liverpool op creatieve wijze geprobeerd te prikkelen. The Mirror claimt te weten hoe een deel van de nabespreking is verlopen.

Het schaamrood was nog niet van de kaken van de spelers van Manchester United verdwenen toen zij zich een halve dag na de afgang op Anfield moesten melden op trainingscomplex Carrington. Daar zou Ten Hag de selectie hebben geprobeerd 'boos te maken' door ze clips te laten zien van de slechtste momenten van de wedstrijd. Een masterplan, zo noemt bovengenoemde krant het.

Meteen na de wedstrijd van zondagavond 'strafte' Ten Hag zijn spelers al door ze in stilte te laten luisteren naar de feestvierende Liverpool-selectie aan de overkant van de catacomben. Deze onorthodoxe straf leverde de Nederlandse trainer complimenten, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/415682/derksen-dan-moet-je-als-speler-tegen-ten-hag-zeggen-rot-even-op-joh/,_blank,maar ook kritiek op]. "Dan moet je als speler zeggen: rot even op, joh, met je smoesjes", zei Johan Derksen maandagavond bij Vandaag Inside.

Ten Hag blikte deze woensdag in aanloop naar de Europa League-ontmoeting met Real Betis kort terug op de wedstrijd van afgelopen weekend. "Ik neem mijn spelers niks kwalijk, ze hebben mij niet in de steek gelaten. We hebben er afgelopen zondag een rotzooi van gemaakt, daar hebben we onze conclusies uit getrokken. Nu moeten we met een reactie komen. Het was een zeer grote les voor onze groep, maar daar moeten we overheen stappen. We gaan alle energie stoppen in de volgende wedstrijd", zette hij een streep onder de wedstrijd tegen Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen