Erik ten Hag verzint opnieuw ingenieuze straf voor spelers Manchester United

6 maart 2023, 17:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft de selectie van Manchester United flink aangepakt na de afgang tegen Liverpool. De trainer sprak de spelers niet alleen streng toe, maar confronteerde ze direct na de wedstrijd ook op pijnlijke wijze met wat er zich op Anfield had voorgevallen.

De selectie van Manchester United meldde zich deze maandagmorgen op Carrington, waar Ten Hag duidelijk liet merken de 7-0 nederlaag onacceptabel te vinden. Volgens journalist David McDonnell vertelde Ten Hag zijn spelers dat zij van geluk mochten spreken dat zij na de nederlaag gewoon in de spelersbus mochten stappen en niet werden gedwongen met de woedende fans van Manchester United terug te reizen. Ook waarschuwde Ten Hag zijn spelers dat zij riskeren naar het belofenteam te worden gestuurd, als er in de toekomst weer zo'n pijnlijke nederlaag als tegen Liverpool wordt geleden. 

Een dag eerder strafte Ten Hag zijn spelers door ze direct na de wedstrijd in stilte te laten luisteren naar de manier waarop de spelers van Liverpool de historische 7-0 zege vierden. 'Ten Hag liet het teneergeslagen United aanhoren hoe het team van Jürgen Klopp uit zijn dak ging en de fans van Liverpool feestvierden in het stadion. Hij zei dat ze het moesten gebruiken als motivatie om ervoor te zorgen nooit meer zo makkelijk te capituleren.'

Veel tijd om te treuren hebben Erik ten Hag en de spelers van Manchester United. Donderdag wacht namelijk de heenwedstrijd tegen Real Betis in de achtste finale van de Europa League. Drie dagen later staat een ontmoeting met Southampton op het programma.

Lees ookZo reageerden de ploegen van Erik ten Hag eerder na een afstraffing

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen