Engelse media dolblij met Ten Hag na herstellen Ferguson-traditie

5 maart 2023, 10:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft zich opnieuw geliefd gemaakt bij de Engelse media. De trainer van Manchester United nam deze week uitgebreid de tijd voor een groep journalisten die hij apart nam in een ruimte die tot voor kort niet meer werd gebruikt op Old Trafford: de oude werkkamer van Sir Alex Ferguson. 

Tot voor kort sprak de oefenmeester het voltallige journaille toe in de perszaal van de club. Zo was hij dat bij Ajax immers ook gewend en ook zijn voorgangers op Old Trafford bedienden zo in één keer de gehele media. FCUpdate.nl was twee weken geleden nog getuige van de enorme media-aandacht die de club genereert vanuit Engeland en vér daarbuiten. 

Lees ook: Op bezoek bij Erik ten Hag: mediamania in Manchester

Onder Sir Alex Ferguson was het gebruikelijk dat de Britse zondagkranten buiten de persconferenties om de tijd kregen om de trainer dieper te ondervragen op zijn eigen werkkamer. De legendarische Schotse manager dineerde recent met Ten Hag en amper een week later nam Ten Hag in de oude werkkamer van Ferguson uitgebreid de tijd voor de zondagkranten. De voormalige werkruimte van de Schot werd sinds zijn vertrek in 2013 niet meer gebruikt. 

Zondag wacht Ten Hag de volgende horde in de strijd om de bovenste plaatsen in de Premier League. Met zijn elftal neemt hij het op Anfield op tegen rivaal Liverpool, dat de laatste weken aan een opmars bezig is. Liverpool staat inmiddels zesde en heeft nummer vijf Newcastle United weer in het vizier. United staat derde, met veertien punten achterstand op koploper Arsenal en negen punten achter stadgenoot Manchester City, dat op de tweede plaats bivakkeert. United speelde echter twee duels minder dan beide concurrenten en moet dus winnen om de landstitel niet helemaal uit het hoofd te hoeven zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen