Wedstrijd afgelopen, Wolverhampton Wanderers 1, Liverpool 3.

Tweede helft afgelopen, Wolverhampton Wanderers 1, Liverpool 3.
  • 90' +5
    Buitenspel Wolverhampton Wanderers. Nélson Semedo met de pass, maar Fábio Silva staat buitenspel.
  • 90' +5
    Schot met rechts van Luis Díaz (Liverpool) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ibrahima Konaté.
  • 90' +4
  • 90' +2
       Wissel bij Liverpool. Ryan Gravenberch komt in het veld voor Mohamed Salah.
  • 90' +1
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Craig Dawson (Wolverhampton Wanderers).
  • 90' +1
      Curtis Jones (Liverpool) krijgt een gele kaart vanwege overdreven vieren van een doelpunt.
  • 90' +1
      Harvey Elliott (Liverpool) krijgt een gele kaart vanwege overdreven vieren van een doelpunt.

DOELPUNT LIVERPOOL!

• 90'
      Eigen doelpunt van Hugo Bueno, Wolverhampton Wanderers. Wolverhampton Wanderers 1, Liverpool 3.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Harvey Elliott (Liverpool) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Mohamed Salah.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Matt Doherty (Wolverhampton Wanderers) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat rechts naast het doel.
  • 86'
    Corner voor Liverpool. De bal gaat via Maximilian Kilman over de achterlijn.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Wolverhampton Wanderers 1, Liverpool 0.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van João Gomes.
  • 45'
    Schot met links van Dominik Szoboszlai (Liverpool) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 45'
    Doelpoging van Mohamed Salah (Liverpool)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Cody Gakpo (Liverpool) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Joe Gomez met een voorzet.
  • 39'
    Overtreding van Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers).
  • 39'
    Mohamed Salah (Liverpool) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Doelpoging van Jean-Ricner Bellegarde (Wolverhampton Wanderers)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van João Gomes.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Cody Gakpo (Liverpool) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Andy Robertson met een voorzet.
  • 37'
  • 36'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Hwang Hee-Chan (Wolverhampton Wanderers).
  • 34'
    Schot met rechts van Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging van meer dan 30 meter werd gestopt in het midden van het doel.
  • 33'
    Overtreding van Craig Dawson (Wolverhampton Wanderers).
  • 33'
    Diogo Jota (Liverpool) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 33'
    Doelpoging van Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers)! Schot met rechts van heel dichtbij wordt geblokt. Op aangeven van Pedro Neto.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Craig Dawson (Wolverhampton Wanderers) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Pedro Neto met een voorzet uit een corner.
  • 30'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Joël Matip over de achterlijn.
  • 28'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Andy Robertson over de achterlijn.
  • 27'
  • 27'
    Alexis Mac Allister (Liverpool) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
    Corner voor Liverpool. De bal gaat via Rayan Aït-Nouri over de achterlijn.
  • 23'
    Overtreding van Maximilian Kilman (Wolverhampton Wanderers).
  • 23'
    Cody Gakpo (Liverpool) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Jean-Ricner Bellegarde.
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Mario Lemina (Wolverhampton Wanderers) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Pedro Neto met een voorzet uit een corner.
  • 13'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Joe Gomez over de achterlijn.
  • 12'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Diogo Jota (Liverpool) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Mohamed Salah met een voorzet.