Cody Gakpo met laatste balcontact heel belangrijk voor ploeterend Liverpool

16 september 2023, 14:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cody Gakpo heeft Liverpool zaterdagmiddag met zijn laatste balcontact van de wedstrijd op gelijke hoogte gebracht in het uitduel met Wolverhampton Wanderers. Tien minuten na rust tikte de Nederlandse aanvaller een voorzet van Mohamed Salah binnen bij de tweede paal, waarmee hij voor een 1-1 tussenstand zorgde.

Liverpool keek in Wolverhampton al vroeg tegen een achterstand aan: spits Hwang Hee-chan zorgde al na zeven minuten voor een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. The Reds hadden het vervolgens lang moeilijk, maar kwamen door toedoen van Gakpo dus toch op gelijke hoogte. Het was direct het laatste wapenfeit van Gakpo van de middag, die luttele seconden later naar de kant werd gehaald door trainer Jürgen Klopp. De Nederlander maakt voor het restant van het duel plaats voor Darwin Nuñez.