Barton (23) blijft Manchester City toch trouw

6 februari 2006, 15:18

Manchester City-manager Stuart Pearce heeft Joey Barton er van overtuigd om bij te tekenen. De talentvolle middenvelder gaf vorige week nog aan dat hij wilde vertrekken uit Manchester, maar hij zich plotseling bedacht. "Hopelijk teken ik nog deze week een nieuw contract", is de opvallende mededeling van de 23-jarige Brit.

In de laatste dagen van de transferperiode diende Barton plotseling een verzoek in om City te verlaten, maar de club weigerde dit. Inmiddels heeft Barton hier spijt van. "Ik was iets te voorbarig, ik heb geen enkele behoefte om de club in de nabije toekomst te verlaten. Hopelijk kan ik de komende periode bewijzen dat ik nog altijd het beste voor heb met Manchester City", aldus Barton.

{image[243108][left-half][]}"Mijn adviseurs gaan komende week weer om de tafel zitten met de clubleiding. Hopelijk komen we deze week nog tot een akkoord", aldus de ploeggenoot van Georgios Samaras. De Griek maakte afgelopen weekend overigens zijn debuut voor the Citizens. Een doorslaand succes werd dat niet. Samaras stond in de basis, maar werd na 77 minuten vervangen door Sibierski. Manchester City verloor het duel met Everton met 1-0, door een vroeg doelpunt van Weir.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen