Senegalees Diouf fit genoeg voor halve finale

7 februari 2006, 00:24

Vandaag (dinsdag) wordt de eerste halve finale van de Afrika Cup gespeeld. Gastland Egypte neemt het op tegen Senegal, de sensatie van het afgelopen WK in Japen en Zuid-Korea. Het goede nieuws voor de Senegalezen is dat spits El-Hadji Diouf fit genoeg is om in actie te komen. De aanvaller stond de laatste dagen buitenspel met een blessure.

Hoewel Diouf nog niet 100% fit is, zal hij in principe in actie komen tegen de Egyptenaren. "Ik ben de laatste dagen intensief behandeld, zodat ik kan spelen. Maar goed, of ik wel of niet kan spelen is in principe van ondergeschikt belang. Het gaat er om dat we als land de finale halen. Laten we er in ieder geval een mooie wedstrijd van maken. De beste ploeg mag winnen", aldus de diplomatieke spits van Bolton Wanderers.

Egypte kan tijdens het duel rekenen op de steun van duizenden uitzinnige Egyptische fans, maar de Senegalees Amara Traore wordt hier niet warm of koud van. "We zijn het allemaal wel gewend om voor een groot en vijandig publiek te spelen. We kennen geen angst", aldus de stoere Senegalees.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen