Groep 2: N'Kufo bezorgt Zwitsers zege op Grieken

15 oktober 2008, 22:45   Bijgewerkt: 15 oktober 2008, 23:09
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/blaise-n-kufo">Blaise N'Kufo kan voorlopig even niet stuk in Zwitserland. Vier dagen nadat hij zijn land langs Letland kopte (2-1), maakte de ervaren aanvaller van FC Twente ook op bezoek bij Griekenland het winnende doelpunt (1-2).

Alexander Frei zette de Zwitsers al voor rust op voorsprong, maar door een goal van Angelos Charisteas leek een gelijkspel in de maak. Ruim tien minuten voor tijd bezorgde N'Kufo de ploeg van coach Ottmar Hitzfeld echter alsnog de volle winst.

Eerder op de dag slaagde Israël er niet in om de uitwedstrijd tegen Letland te winnen. De Israëliërs stonden na een doelpunt van Yossi Benayoun lang met 0-1 voor, maar in de laatste minuut bepaalde Vladimirs Kolesnicenko de eindstand op 1-1.

Door het gelijkspel is Israël weliswaar nog altijd ongeslagen in kwalificatiegroep twee, maar het liet een unieke kans liggen om koploper Griekenland te passeren. De Grieken hebben negen punten uit vier wedstrijden. Israël blijft door het gelijkspel in Letland steken op acht uit vier. Zwitserland volgt met zeven uit vier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen