Van Dijk ziet kansen voor Utrecht in Euroborg

20 mei 2009, 12:15

Om te voorkomen dat het voor de derde keer in drie jaar in de play-offs uitgeschakeld wordt door FC Groningen, moet FC Utrecht donderdag minimaal gelijk spelen in Euroborg. De eerste wedstrijd in de Galgenwaard eindigde zaterdag in 3-3, waardoor bij een nederlaag in Groningen het doek wederom valt voor de Utrechters.

Aanvoerder Gregoor van Dijk heeft er alle vertrouwen in dat zijn elftal overeind blijft in de volle Euroborg. "FC Groningen speelt voor eigen publiek, dat is voor hen een voordeel. Maar zij moeten ook winnen en zullen dus op de aanval spelen. Dan brengt voor ons mogelijkheden met zich mee", zegt de middenvelder tegen FC Utrecht TV.

Trainer Ton du Chatinier hoopt vanzelfsprekend ook dat zijn elftal nog een rondje verder komt. Dat hij in dat geval pas later op vakantie kan, vindt hij niet erg. "Ik heb toch nog niets geboekt. Als we klaar zijn, ga ik wel gewoon naar Schiphol en stap ik in een vliegtuig. Waarheen? Nou, naar de zon. Want toen ik vanochtend in de spiegel keek, gaf ik gewoon licht. Een beetje bijkleuren kan geen kwaad", lacht hij.

FC Utrecht mist in Groningen de geblesseerden Sander Keller, Michel Vorm, Simon Cziommer, Alje Schut en Ali Boussaboun. Francis Dickoh is een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen