Valencia en Real Madrid laten punten liggen

19 maart 2006, 22:09

Voor FC Barcelona lijkt de volgende landstitel slechts een kwestie van tijd. Nadat de ploeg van Frank Rijkaard zaterdag al had gewonnen van Real Sociedad, lieten rivalen Valencia en Real Madrid zondag dure punten liggen.

Juan Ramon Lopez Caro, de oefenmeester van Real Madrid, liet tegen Betis Sevilla zowel Ronaldo als David Beckham op de bank beginnen. Ook voor Julio Baptista en Thomas Gravesen was er geen plaats in het basiselftal. De aanpassingen hadden weinig succes, want het duel eindigde zoals het begon:0-0. Real kwam wel een maal tot scoren, maar dat doelpunt werd afgekeurd.

Valencia keek bij Racing Santander al snel tegen een achterstand aan door een doelpunt van Damia. In de tweede helft verdubbelde Ayoze de voorsprong. Villa bracht Valencia dankzij een benutte strafschop nog wel dichterbij, maar verder kwam de uitploeg niet.

Het duel tussen de middenmoters Atletico Madrid en Villarreal eindigde onbeslist in 1-1. Spits Mateja Kezman van Atletico, oud-PSV'er, moest voortijdig het veld verlaten vanwege een tweede gele kaart.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen