Wisgerhof optimistisch over blessure

27 maart 2006, 10:54

NEC-verdediger Peter Wisgerhof verwacht dat hij komend weekend gewoon weer in actie kan komen. De aanvoerder moest zaterdag tegen FC Groningen al na een kwartier naar de kant met een beenblessure, maar heeft goede hoop dat hij snel de training weer kan hervatten. 

"Ik kreeg een knietje vol op mijn dijbeen. Dat werd al snel heel dik en blauw, waardoor het onmogelijk was om door te spelen. Het is even afwachten wat het precies is, maar ik hoop er volgende week wel gewoon bij te zijn", vertelt de verdediger op de website van NEC.

Het duel met Groningen was voor Wisgerhof zijn 200ste wedstrijd in het betaald voetbal. Hij begon zijn loopbaan bij Vitesse, maar stapte al snel over naar aartsrivaal NEC. 

Met NEC is hij nog altijd volop in de race om plaatsing voor de play-offs. "We staan er nog altijd goed voor. We staan achtste, met 3 punten voor op de nummer 10. We moeten nog twee thuiswedstrijden spelen, die moeten we gewoon winnen. Verder krijgen we ook nog de uitwedstrijd tegen NAC, daar kunnen we ook nog punten pakken. Als we dat doen, zijn we voor de uitwedstrijd tegen Vitesse al zeker van de play-offs", rekent hij uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen