Penders bezig aan zijn laatste seizoen

15 november 2010, 21:23

Rob Penders zal na dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangen, althans in professioneel verband. De 34-jarige verdediger van NAC Breda heeft besloten om er na dit jaar mee uit te scheiden. Penders geeft aan dat de huidige problematiek rondom de club geen rol van betekenis heeft gespeeld bij de totstandkoming van zijn beslissing.

"Ik ben heel overtuigd in mijn beslissing", meldt de verdediger aan Voetbal International. "Ik ben niet zo’n heel grote prater, maar met mijn vrouw heb ik het er uiteraard wel over gehad. Je maakt de balans op en weegt dingen af en dan kom ik uiteindelijk tot dit besluit. Mijn vrouw is er niet rouwig om dat ik stop, maar zij ziet het ook als ik steeds vaker vermoeid thuis kom."

"De eerste twijfels had ik vorig seizoen al op het moment dat ik mijn contract bijna had verlengd. Mijn lichaam was niet top en ik wilde eerst het seizoen afmaken. Ik voelde me toch fit genoeg om bij te tekenen. Maar dit seizoen merk ik echt dat het lichamelijk te zwaar wordt voor me. Hoewel we behoorlijk wat gezeik hebben gehad, vind ik voetbal nog steeds leuk, maar ik ben er na al die jaren klaar mee”, vervolgt Penders zijn relaas.

De routinier is zo langzamerhand tot meubilair verworden bij de Brabantse club, aangezien hij al sinds het seizoen 1999/2000 uitkomt voor NAC. Tot dusver kwam hij 272 keer in actie voor de huidige nummer elf van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen