Garcia maakt lange reis naar Kerkrade niet

26 november 2010, 14:50   Bijgewerkt: 26 november 2010, 16:25

Gonzalo García-García hoeft dit weekend niet in de bus te stappen voor de lange reis naar Kerkrade. De middenvelder van FC Groningen mist de uitwedstrijd tegen Roda JC omdat hij te veel last heeft van een bovenbeenblessure.

Naast de Uruguayaan ontbreekt alleen Nicklas Pedersen in de wedstrijdselectie. Hij is nog niet wedstrijdfit. Petter Andersson is daarentegen hersteld van een griepaanval en keert terug bij de groep. Ook Koen van de Laak is weer fit. Hij viel vorig weekend tegen Feyenoord uit met knieklachten, maar is daar volledig van hersteld.

De voorbereiding van FC Groningen op het duel in Kerkrade werd door sneeuwval enigszins in de war geschopt. "Vandaag moesten we wat improviseren omdat er sneeuw op het veld lag. De warming-up was zoals gepland en daarna hebben we wat aangepast. We hebben onze energie gespaard voor de wedstrijd van morgen", zegt coach Pieter Huistra op de website van zijn ploeg. Hij hoopt op een goed resultaat in Kerkrade. "Tot dusver hebben we wisselend gepresteerd in duels op vreemde bodem. We hebben een paar gewonnen, een paar goed gespeeld, punten gesprokkeld, maar ook wedstrijden weggegeven. Wij zullen dus goed geconcentreerd moeten blijven en nu in een uitwedstrijd eens een uitschieter omhoog maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen