Kahn hamert op komst topkeeper bij Bayern

20 december 2010, 19:01

Volgens voormalig doelman van Bayern München Oliver Kahn beschikken de huidige keepers van zijn oude club niet over voldoende kwaliteit. De 86-voudig international van Duitsland hoopt dan ook dat de finalist van de vorige editie van de Champions League zich op korte termijn zal versterken met een doelman van wereldklasse. Kahn is van mening dat Hans-Jörg Butt en Thomas Kraft, de huidige doelverdedigers in de selectie van Bayern, niet aan deze profielschets voldoen.

De 41-jarige ex-doelman laat zich in een vraaggesprek met het Duitse Sport1 ontvallen dat een topkeeper het verschil kan maken in de Champions League. Kahn meende dat Butt niet in staat was om zich te onderscheiden tijdens de verloren finale van vorig seizoen tegen Internazionale.

Ook de 22-jarige Kraft zit volgens de oud-keeper nog niet op het gewenste niveau. "Toen ik met hem werkte, was het een groot talent. Maar ze mogen bij Bayern niet vergeten wat er met Michael Rensing is gebeurd", verwijst Kahn naar voormalig Bayern-doelman Rensing, die uiteindelijk bezweek onder de druk bij de ploeg van trainer Louis van Gaal. "Ook bij Kraft is het niet zeker of hij wel met deze druk kan werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen