Ars mag alweer vertrekken bij Levski Sofia

3 januari 2012, 11:09   Bijgewerkt: 3 januari 2012, 11:29

Het avontuur van Sjoerd Ars bij Levski Sofia lijkt voortijdig te eindigen. De 27-jarige aanvaller, die een half jaar geleden overkwam van FC Zwolle, is door de Bulgaarse club op de transferlijst gezet, zegt hij in Voetbal International.

"Vlak voordat ik op het vliegtuig stapte om de feestdagen in Nederland te vieren, liet de clubleiding me weten dat ze me niet meer nodig hadden. De nieuwe trainer wil in een 4-1-4-1-systeem gaan spelen en gaat op zoek naar een andere centrumspits", meldt Ars, die echter niet van plan is om zich zomaar neer te leggen bij een vertrek bij de Bulgaarse topclub. "Ik heb een goed contract dat loopt tot 2014 en vertrek nu richting Bulgarije om aan te sluiten bij de voorbereiding op de tweede seizoenshelft."

Toch wil hij niet ten koste van alles blijven, benadrukt Ars. "Het is zeker niet zo dat ik per se wil blijven. Ik heb geen zin om op de bank te gaan zitten." Een terugkeer naar Nederland acht hij onwaarschijnlijk. "Dat wordt financieel gezien lastig, denk ik. Al ben ik wel bereid iets aan salaris in te leveren als ik dan aan spelen kan toekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen