Feyenoord licht optie in contract Schenkeveld

15 maart 2012, 12:40

Feyenoord gaat verder met Bart Schenkeveld. De Rotterdamse club heeft een optie in het contract van de 20-jarige centrumverdediger gelicht, waardoor hij nu tot het eind van het seizoen 2012/ 2013 vast ligt. Schenkeveld speelt sinds januari op huurbasis voor Excelsior, maar sluit in de zomer weer aan bij de A-selectie van Feyenoord.

Schenkeveld stond door een ernstige blessure bijna anderhalf jaar aan de kant, maar laat volgens technisch directeur Martin van Geel bij Excelsior zien weer op de goede weg te zijn. "Bart is een talentvolle verdediger die na blessureleed bij Excelsior laat zien weer op het goede niveau te zitten. Hij is een prima speler en sluit volgend seizoen weer aan bij onze selectie", zegt de directeur op de website van de club.

Schenkeveld is blij met het getoonde vertrouwen van Feyenoord. "Deze verlenging betekent dat de club tevreden is over wat ik de afgelopen maanden bij Excelsior heb laten zien. Toen ik naar Excelsior ging heb ik dat niet gedaan met het idee dat ik daar een contractverlenging moest verdienen, maar ik wilde gewoon lekker aan voetballen toekomen. Dat het zo uitpakt is heel mooi. Ik heb het naar mijn zin bij de club en ben blij dat ik weer veel wedstrijden kan spelen na mijn blessures. Mijn eerste doel op dit moment is om met Excelsior via de nacompetitie in de eredivisie te blijven. Ik wil zo veel en zo goed mogelijk spelen de komende maanden. Het is een heel mooi vooruitzicht dat ik dan in de zomer weer kan aansluiten bij Feyenoord", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen