Bundesliga: Dortmund blijft kwakkelen

28 augustus 2005, 20:51

Bert van Marwijk heeft Borussia Dortmund dit seizoen nog niet op de rails staan. De ambitieuze ploeg haalde uit haar eerste twee competitiewedstrijden slechts één punt en slaagde er zondag opnieuw niet in om te winnen. Uit bij promovendus MSV Duisburg kwam Dortmund niet verder dan 1-1.

Dortmund was vorig seizoen nog de revelatie van de tweede seizoenshelft, maar dit seizoen kan die lijn niet doorgetrokken worden. Na nederlagen tegen Schalke '04 en in het Duitse bekertoernooi staat de positie van Van Marwijk weer eens openlijk ter discussie. Het duel van Dortmund met Duisburg moest hier een eind aan maken, maar het tegendeel gebeurde.

Lars Ricken bracht Dortmund na ruim een uur nog wel op voorsprong, maar Markus Kurth bracht Duisburg in de slotfase alsnog langszij. Het laatste half uur mocht Cedric van der Gun debuteren bij Dortmund, maar ook hij kon hernieuwd puntverlies voor Dortmund niet voorkomen.

In Bielefeld won het plaatselijke Arminia haar eerste competitieduel. FSV Mainz '05 werd eenvoudig met 2-0 opzij gezet, door twee benutte strafschoppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen