Duitsland: Tomasson bezorgt Stuttgart winst

26 september 2005, 01:13

Door een doelpunt van Jon Dahl Tomasson heeft VfB Stuttgart zondag haar eerste thuiszege van het seizoen behaald. In het Gottlieb Daimler-stadion was Stuttgart met 1-0 te sterk voor Kaiserslautern. Ook Hertha BSC pakte zondag drie punten. De Berlijnse équipe won de uitwedstrijd tegen Köln met 0-1.

De overwinning van Stuttgart kwam voor trainer Giovanni Trapattoni als geroepen. De Italiaan stond zwaar onder druk na de tegenvallende seizoenstart van zijn club. Door de zege op Kaiserslautern heeft Trap weer een beetje lucht. Hoewel het spel van Stuttgart nog altijd niet best was, zorgde Tomasson er met een vroeg doelpunt voor dat de drie punten voor het eerst dit seizoen in Stuttgart bleven.

Hertha BSC won enigszins verrassend van promovendus 1.FC Köln. De ploeg uit Keulen was de competitie sterk begonnen, maar werd in de stromende regen duidelijk afgetroefd door Hertha. Alexander Madlung scoorde na 52 minuten voetballen de enige treffer van het duel. Anthony Lurling begon in de basis bij Köln, maar werd na een uur gewisseld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen