Been vraagt supporters in open brief om begrip

20 september 2006, 15:33

De competitie is pas vier wedstrijden oud, maar in Nijmegen wordt al nadrukkelijk gepraat over de positie van NEC-trainer Mario Been. De oefenmeester ligt onder vuur, omdat zijn ploeg uit de eerste vier duels slechts één puntje wist te pakken. "Ik ben net zo ziek van deze start van het seizoen als u allemaal", schrijft de geplaagde oefenmeester in een open brief op fansite Forzanec.nl

Dat NEC de competitie start met een loodzwaar programma, lijkt de fans van NEC niet te deren. Eén punt uit vier wedstrijden vindt men in Nijmegen te weinig en dus staat de positie van trainer Mario Been ter discussie. De oefenmeester voelde zich daarom geroepen om door middel van een open brief te reageren op de situatie binnen de club.

Been

Been

De verhalen van NEC-fans dat Been alleen zijn 'vriendjes' op zou stellen, verwijst de trainer naar het rijk der fabelen. Hij stoort zich eraan dat fans te snel conclusies trekken. "Ik las op een van de fora dat ik Niedzielan en Otten tegen SC Heerenveen op de bank had gezet terwijl ze niet fit zouden zijn. Dit ging dan ten koste van andere spelers die wel fit waren. Voordat mensen dit soort berichten plaatsen zou ik het fijn vinden als ze zich goed zouden laten informeren door die vrienden of kennissen op de tribune want Otten was gewoon fit en Niedzielan zat niet op de bank want er zitten nooit geblesseerde spelers op de bank."

Been

Been

NEC begon de competitie met wedstrijden tegen PSV, FC Groningen, AZ en SC Heerenveen. Komend weekend wacht bovendien de confrontatie met Ajax, waarmee de ploeg uit Nijmegen al direct tegen vrijwel de complete top-zes van vorig seizoen gespeeld heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen