Willem II en NAC met aanwinst in basis

13 januari 2007, 11:28   Bijgewerkt: 13 januari 2007, 11:47

Willem II en NAC Breda hebben zondag de eer om het Nederlandse voetbaljaar 2007 te openen. De Brabantse ploegen staan in Tilburg tegenover elkaar en kunnen in de derby ieder beschikken over een nieuwe speler.

Bij Willem II debuteert Saïd Boutahar in de basis. De 24-jarige middenvelder werd vorige week overgenomen van NEC en moet in Tilburg de opvolger worden van de langdurig geblesseerde Mounir el Hamdaoui. Naast El Hamdaoui ontbreekt ook Nuelson Wau. De verdediger is geschorst. De inzetbaar van een andere verdediger Jose Valencia, is onzeker. De Ecudoriaan heeft nog altijd last van zijn knie.

Ook NAC Breda-trainer Ernie Brandts ruimt vermoedelijk een basisplaats in voor een speler die in de winterstop aangetrokken werd, namelijk Glen Salmon. Verwacht wordt dat de Zuid-Afrikaan in de punt van de aanval zal starten, als vervanger van de naar Ajax vertrokken Leonardo. Een andere spits, Gert Jan Tamerus, ontbreekt. Hij onderging enige tijd geleden een achillespeesoperatie en is hier nog niet van hersteld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen